oko_2

Witam. Nazywam się Małgosia Bladowska-Wrzodak.

Pragnę Ciebie zapewnić, że Twoje dane wykorzystam tylko do komunikacji pomiędzy mną a Tobą. Oczywiście ich podanie jest absolutnie dobrowolne. Jednak bez ich uzyskania nie jest możliwy kontakt ze mną oraz nie będziesz mogła skorzystać z niektórych moich serwisów.

W każdej chwili będziesz mogła usunąć te dane. Możesz to zrobić automatycznie, zgodnie z informacją, którą dostaniesz razem z każdą wiadomością ode mnie. Możesz też po prostu poprosić o to w emailu.

Zapewniam Ciebie, że Twoje dane nie będą nikomu odstępowane, ani odsprzedawane. Szanuję Twoją prywatność.

Ja też nie cierpię SPAMU. Proszę więc, abyś tak samo jak ja, nie wykorzystywała mojego adresu e-mail do rozsyłania nie zamówionej korespondencji.

Dziękuję za Twoje zaufanie!

Małgorzata Bladowska-Wrzodak

Streszczenie Polityki Prywatności

Ta witryna używa plików cookie, by zapewnić naszym użytkownikom maksymalny komfort przeglądania. Bez niektórych plików cookie strona nie mogłaby działać. Inne cookie pomagają nam rozpoznawać użytkowników podczas każdej wizyty lub zorientować się, które treści w witrynie są dla nich najciekawsze i najbardziej przydatne. Dzięki plikom cookie możemy też wyświetlać na stronie reklamy i oferty, które mogą zainteresować naszych użytkowników. Każdy użytkownik może w dowolnej chwili zmodyfikować swoje ustawienia w opcjach przeglądarki.Aby przeczytać więcej o plikach cookie odwiedź stronę polityka prywatności.

Akceptuję pliki cookie tej strony.

Szczegółowa Polityka Prywatności

  • Dane zbierane podczas rejestracji

Abyś mogła skorzystać z niektórych funkcji mojego systemu będziesz musiała sie zarejestrować. Podczas rejestracji zapytamy Cię o Twoje imię, Twój adres email,  ew. hasło jakiego będziesz używała na naszej witrynie.

  • Dane zbierane podczas transakcji zakupu

Podczas transakcji zakupu on-line zapytamy Ciebie o imię, nazwisko, ew. adres zamieszkania, ew. adres do korespondencji.

  • Dane zbierane automatycznie

Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

  • Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami

Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email, itp.

  • W jaki sposób rejestrujemy Twoje dane?

Po wpisaniu danych w formularzu wysyłamy do Ciebie email z prośbą o potwierdzenie chęci zapisu. Potwierdzenie zawiera unikalny identyfikator pozwalający potwierdzić wpisanie do bazy podanego przez Ciebie adresu email, a wraz z nim pozostałych podanych w formularzu danych.

  • Potwierdzenie jest ważne 7 dni. Jeśli w tym czasie nie klikniesz w link w wysłanych od nas emailu, Twoje dane zostaną usunięte.

O ile potwierdzisz swoją chęć zapisania się, wtedy zostajesz zapisana na naszą listę mailingową i możesz otrzymywać z niej pocztę.

List wysyłany w ramach subskrypcji jest skierowany do Ciebie i zawiera Twój adres email w polu „DO:/TO:”.

  • W jaki sposób możesz usunąć swoje dane?

W każdym otrzymanym ode mnie emailu znajdziesz informacje o metodzie wypisania się z listy. Wypisanie polega na kliknięciu w podany w emailu link. Z uwagi na pomyłkowe kliknięcia, czasami wymagane jest dodatkowe potwierdzenie wypisania się poprzez kliknięcie w link w drugim emailu, który do Ciebie od razu wtedy wysyłamy.

  • W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

W żadnym wypadku nie będę sprzedawała danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.

Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia Tobie zalogowania się do naszego systemu.

Dane zbierana podczas transakcji zakupu będą wykorzystane w celu realizacji transakcji, w tym pobrania od Ciebie pieniędzy oraz wysłania Tobie zamówionego towaru.

Jeżeli zapisałaś się na naszą listę lub w inny sposób wyraziłaś zgodę na otrzymywanie od nas wiadomości email, wykorzystamy Twoje dane w celu wysłania Ci informacji na email.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

  • W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

Jeżeli dokonałaś transakcji zakupu, możesz otrzymać od nas emaile dotyczące Twojej transakcji. Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie, jeżeli będziemy mieli ważne informacje dotyczące Twojej transakcji.

Jeżeli zapisałaś się na naszą listę lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jej otrzymywanie, będziesz od nas otrzymywać informacje drogą emailową

  • W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?

Po zalogowaniu się do systemu i wybraniu sekcji Dane, możesz wprowadzić zmiany lub usunąć swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do zalogowania się do systemu i wysyłki emaili. Danych użyte do transakcji zakupu nie można zmienić, ani usunąć, gdyż są one częścią rachunku lub faktury. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

  • Wykorzystanie ciasteczek („cookies”)

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

  • W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Komunikacja między Twoim komputerem gdy zbierane są Twoje dane płatnicze jest zaszyfrowana z użyciem protokołu SSL (Secure Socket Layer). Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

  • Zmiany naszej polityki prywatności

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

  • Kontakt

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, proszę o kontakt korzystając z formularza kontaktowego w zakładce „Kontakt” na stronie http://kobiecyinkubator.pl/kontakt/

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2017 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

Forgot your details?